GERRIELANDS

WEEKENDER

18,19,20 JULI 2020

We did it! Na 15 jaar hebben wij alles rond en kunnen wij onze fantastische groep met mensen voorzien van een festival ! Wij strijken op 18 tot en met 20 juli neer in Riethoven aan bij landgoed del Gerrie om te dansen op Internationale en Nationale artiesten uit de wereldmuziek scene. Zoals jullie van ons gewend zijn zal de aankleding en het decor weer van fenomenale klasse zijn . Naast het decor zorgen wij op iedere editie weer voor een breed scala aan unieke entertainment en kan je rustig genieten van de diverse tonnen water. Wij zijn enorm blij en trots dat we het geflikt hebben en kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen op GERRIELANDS!

Vakantietickets gaan binnenkort in de Bijna Uiterkocht!!

De tickets gaan binnenkort in de verkoop! Ze worden wel duur. Maarja. Winkelwagentje is verplicht maar die kun je huren op Gerrielands! Er komen earlybirds, late lions, gemiddelde gerries en Dorstige Duiter tickets. Stay tuned via de socials! 

XXX Gerrie de Manager

LOCATIE

Geen festivalterrein zoals gebruikelijk. Op het ‘festivalterrein’ van Gerrielands voelen alle bezoekers zich thuis. Gerrielands brengt mensen en culturen gastvrij samen in de sfeervolle straten, pleintjes en plantsoenen van landgoed Gerrieville, de kleurrijkste buurt van Riethoven.

 

Line UP

 

Geniet van een verrassend feestelijk programma met 3 area's die de ruimte kunnen bieden aan 26 groepen, 346 artiesten en 42 nationaliteiten.  

Maar door de 5G toestanden zijn we helaas genoodzaakt hier wat maatwerk te implementeren en hebben we dit jaar 2 acts op het programma staan. Internationale topacts wel te verstaan. Twee meesters van cultuurmix die u niet zeker niet mag missen... 

EDDY ACAPULCO (zwitserland)​ 

"Mijn interesse naar muziek begon al op jonge leeftijd. Thuis voor de buis alle muziekshows volgen. Kort daarna begon ik op mijn kamertje muziek te draaien alsof ik een “echte DJ” was. De vuurdoop was op mijn 16e verjaardag waar ik voor de eerste keer met “publiek” in een volle huiskamer als DJ optrad." 

"Mijn interesse naar muziek begon ook al op jonge leeftijd. Thuis voor de pc alle muziekblogs volgen. Kort daarna begon ik op mijn zoldertje muziek te draaien alsof ik een “echte DeeJay” was. Het doopvuur was op mijn 16e verjaardag waar ik voor de eerste keer met “crowd” in een volle living als Deejay optrad." 

SJEEMS WERELDMUZIEK & THE LADYBOYZ.DE SOUNDSYTEM (tongelre)

FOOD

 

Diverse exotische hapjes zijn verkrijgbaar op de foodcourt. Voor de bekende gerookte kip hapjes kunt u terecht op de braderie. Frisdrank en bier worden in overmaat aangeboden bij de diverse drankstands. Bij die stands kunt u alleen met bonnen betalen! Bonnen zijn verkrijgbaar bij de crewcamping. De crewcamping is ten alle tijde aan de overkant van waar u staat. Ver, ver, weg. 

Festival Fun

Frequently asked questions

Zijn er kluisjes?


Nee Simone. Er zijn geen kluisjes.
Hoeveel kluisjes zijn er?


Er zijn geen kluisjes Sanne.
Kunnen er twee jassen & 2 tassen in 1 kluisje?


Ja.
Is er wifi? In Riethoven?!


GlasssssveeeeZzeeelll. Super snel jonge.
Kunnen Wouter en Vince en degene die wil op het Biki 90 streamingskanaal ook mee kunnen genieten?


Heb onze techneut Herr Emil gesproken. Die zei dat het met WiFi moet lukken. En die heb ik.
Hoedan?


Gewoon een zoom zonder wachtwoord, linkje op de socials.

 

GERRIEAS

 

FANSHOP

 

Mondmand

De officiele Gerrielands mondmand!

From:

24,-

Gerriewands

Waan je ook thuis of op je werk op Gerrielands met de Gerriewands!

From:

39,-

Shirt

Maak de blits met het officiele Gerrielands shirt!

From:

49,-